17:00 - 8:00
همه روزه
02166223116
02166223169
تهران- ﯾﺎﻓﺖ آﺑﺎد، ﺑﻠﻮار ﻣﻌﻠﻢ، ﺳﻪ راه ﺟﻮاد زﻧﺪﯾﻪ، ﻧﺒﺶ ﺧﯿﺎﺑﺎن زﻧﺪﯾﻪ

بلاگ

تفاوت پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی

تفاوت پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

تفاوت پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی ، کاربرد پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی هر دو با یکدیگر یکسان است و جهت افزایش فشار آب مورد استفاده قرار می گیرند. پمپ آتش نشانی برای ساختمان های کوچکتر و بوستر پمپ برای ساختمان های بزرگ و مرتفع کاربردی تر می باشد.


تفاوت پمپ و بوستر پمپ های آتش نشانی


همان گونه که در مقاله مربوط به بوستر پمپ آتش نشانی بیان شد در ساختمان هایی که آب شهری قادر به تأمین حجم و فشار آب مورد نیاز تجهیزات اطفاء حریق آبی مانند جعبه آتش نشانی و اسپرینکلر را به ویژه در زمان آتش سوزی نداشته باشد از پمپ های آتش نشانی استفاده می شود. بنابراین جهت رفع این مشکل می بایست از پمپ ها و یا بوستر پمپ های آتش نشانی استفاده کرد. حال گاهی ممکن است پمپ ها در یک واحد قادر به تأمین آب کافی جهت مصارف آب مورد نیاز مصرفی و یا تجهیزات آتش نشانی را نداشته باشد، چه رسد به ساختمان های بلند مرتبه و برج ها که استفاده از یک پمپ جهت پمپاژ به طبقات بالایی ساختمان راه حل مناسبی نیست و باعث می شود فشار آب در طبقات پایینی ساختمان بیشتر شود و به سایر لوازم آتش نشانی آسیب بزند. بنابراین استفاده از یک بوستر پمپ به عنوان مخزن ذخیره هر زون جهت تأمین و تنظیم فشار آب در کل ساختمان توصیه می شود. بوستر پمپ آتش نشانی از مجموع چند الکترو پمپ که به صورت موازی توسط بدنه ای محکم کنار یکدیگر قرار گرفته اند تشکیل شده است و توسط یک تابلو کنترل تحت فرمان قرار خواهند گرفت و هدف اصلی ثابت نگه داشتن سطح دبی آب در ساختمان به میزان قابل قبول می باشد. در ساختار بوستر پمپ حداقل از دو الکترو پمپ استفاده می شود. یکی به عنوان پمپ اصلی و دیگری پمپ رزرو می باشد. حال هر چقدر ارتفاع ساختمان افزایش یابد تعداد الکترو پمپ ها نیز به به همان نسبت افزایش می یابد. بنابراین هرچقدر بوستر پمپ بزرگتر شود فشار خروجی نیز افزایش می یابد. اما بهتر است از بوستر پمپ مناسب با نوع ساختمان، مساحت، تعداد طبقات و واحد ها استفاده شود تا هزینه اضافی به کارفرما تحمیل نگردد.
با توجه به سطح نیاز آب ساختمان، بوستر پمپ سطح دبی آب را مشخص کرده و از این طریق فشار کل سیستم آبرسانی در ساختمان را ثابت نگه میدارد. بوستر پمپ ها در دو نوع دور ثابت و متغیر طبقه بندی می شوند.
در زمانی که مصرف آب کاهش می یابد شاهد ظرفیت حداقلی بوستر پمپ و در زمان مصرف حداکثری آب از تمامی ظرفیت بوستر پمپ استفاده می شود.

 

تفاوت قیمت پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی

بوستر پمپ متشکل از چند پمپ به هم پیوسته می باشد، بنابراین بوستر پمپ آتش نشانی دارای قیمت و هزینه نصب بالاتری نسبت به پمپ آتش نشانی است. قیمت دقیق پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی به نوع برند و ویزگی های مختلف هر کدام بستگی دارد.

 

بوستر پمپ جاکی

بوستر پمپ جاکی به موازات سایر الکترو پمپ ها نصب می شود و وظیفه آن ثابت نگه داشتن فشار در طول مسیر لوله های آتش نشانی می باشد. بوستر پمپ جاکی از ضربه به قوچ بوستر پمپ اصلی محافظت می کند و فشار خروجی را تأمین می کند.

 

 

 

شرکت گرمایش برودت پارس با دارا بودن کارشناسان متخصص و با تجربه در زمینه پمپ و بوستر پمپ های آتش نشانی، می توانند شما را در انتخاب مناسب ترین گزینه یاری کنند.

شرکت گرمایش برودت پارس علاوه بر کارهای طراحی، نظارت، پیگیری، مشاوره و اخذ تاییدیه آتش نشانی در زمینه تولید و ساخت انواع پمپ و بوستر پمپ های آتش نشانی نیز فعالیت دارد. در صورت خرید و یا مشاوره می توانید از طریق تماس تلفنی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

زهرا
معمولاً بوستر پمپ چه مدت زمان کارایی داره
گرمایش برودت پارس
این موضوع تا حد زیادی به نوع، مارک و ... بستگی دارد. یک بوستر پمپ خوب معمولاً 7-5 سال دوام دارد و بعد این مدت بستگی به تعمیر، نگهداری و مراقبت شما دارد که تعیین می کند چه مدت کار کند.
قنچی
ببخشید از نظر کارایی پمپ مناسبتر است یا بوستر پمپ؟
گرمایش برودت پارس
انتخاب پمپ و بوستر پمپ آتش نشانی به نظر کارشناسان آتش نشانی بستگی دارد. کارشناس با توجه به هدف، متراژ، تعداد واحدها، میزان مصرف آب و ... گزینه مناسب را به شما پیشنهاد میدهد.

1000 کاراکتر باقیمانده است


Firefighting-logo.png

ﯾﺎﻓﺖ آﺑﺎد، ﺑﻠﻮار ﻣﻌﻠﻢ، ﺳﻪ راه ﺟﻮاد زﻧﺪﯾﻪ، ﻧﺒﺶ ﺧﯿﺎﺑﺎن زﻧﺪﯾﻪ، پ 106، طبقه 4، واحد 10.
02166223169 :ﺷﻤﺎره ﺗﻤﺎس 
09194782491
02166223116
:ﺷﻤﺎره ﻓﮑﺲ
ایمیل : gbparsco@gmail.com

برای مشاوره آنلاین در واتساپ کلیک کنید ویا با شماره های ما تماس بگیرید

چت در واتساپ
Close and go back to page

Search