17:00 - 8:00
همه روزه
02166223116
02166223169
تهران- ﯾﺎﻓﺖ آﺑﺎد، ﺑﻠﻮار ﻣﻌﻠﻢ، ﺳﻪ راه ﺟﻮاد زﻧﺪﯾﻪ، ﻧﺒﺶ ﺧﯿﺎﺑﺎن زﻧﺪﯾﻪ

بلاگ

کپسول آتش نشانی

کپسول آتش نشانی | نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

کپسول آتش نشانی ، یکی از تجهیزات اطفاء حریق و وسیله ای خودکار برای خاموش کردن آتش است. کپسول آتش نشانی دارای محافظ، دسته و مخزنی از مواد اطفاء کننده می باشد و مواد داخل کپسول آتش نشانی معمولاً از آب، مواد خشک شیمیایی، نیتروژن و کربن دی اکسید تشکیل شده است. ظرفیت مواد خاموش کننده کپسول های آتش نشانی 14-1 کیلو یا لیتر می باشد.


تاریخچه خاموش کننده ها و کپسول های آتش نشانی

•    اولین کپسول آتشنشانی و خاموش کننده دستی در سال 1816 توسط ناخدا بای دریارموث اختراع شد.
•    اولین دستگاه کف شیمیایی دو گالنی در سال 1912 ساخته شد.
•    اولین خاموش کننده آب و گاز و گاز CO2 در سال 1935 و خاموش کننده پودر و گاز در سال 1957 و خاموش کننده خودکار در سال 1964 وارد بازار شدند.

 

کپسول آتش نشانی

کپسول های آتش نشانی دارای شکلی استوانه ای هستند که از بدنه مقاوم فلزی ساخته شده اند. این کپسول ها در برابر زنگ زدگی و خوردگی از مقاومت بالایی برخوردار هستند و دارای ابعاد و اندازه های متفاوت هستند. ماده خاموش کننده داخل این کپسول ها حاوی کف و پودر است. تمامی اطلاعات مربوط به کپسول های آتش نشانی از جمله: کارخانه سازنده، نوع ماده اطفایی، روش استفاده و ... باید بر روی بدنه کپسول ها درج شود.

خاموش کننده ها از نظر ماده اطفایی دارای انواع گوناگون هستند، با توجه به محیط و نوع آتش سوزی در شرایط مختلف، کپسول آتش نشانی مناسب با آن حریق مورد استفاده قرار می گیرند. خاموش کننده ها بصورت ثابت در اماکن قابل نصب هستند و به صورت دستی توسط یک نفر قابل حمل و استفاده می باشند. خاموش کننده های بزرگتر را می توان بر روی چرخ و یا ماشین نیز حمل کرد.

 

انواع کپسول های آتش نشانی و خاموش کننده ها (کپسول اطفاء حریق)

1-    کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی آب
2-    کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی کف
3-    کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی پودر
4-    کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی گاز
5-    کپسول آتش نشانی و خاموش کننده هالوژنه (مواد تبخیر شونده)

 

کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی آب:

خاموش کننده های آبی جهت خاموش نمودن مواد قابل احتراق معمولی گروه A مانند چوب، کاغذ، پلاستیک و لاستیک مورد استفاده قرار می گیرند. بیشتر آتش سوزی های مربوط به منازل حریق نوع A می باشند، که بهترین و اقتصادی ترین ماده اطفاء در این گونه موارد آب است. این خاموش کننده ها دارای سه نوع سودا اسید، آب و گاز، آب و هوا می باشند. نوع قدیمی این خاموش کننده ها سودا اسید بوده که امروزه هیچ گونه کاربردی ندارد.

کپسول های حاوی آب و گاز نیز دارای سیلندری بوده که از 2/3 آب جهت تامین فشار تخلیه گاز CO2 که در مخزن دیگری قرار دارد، تشکیل شده است و با آزاد کردن ضامن، گاز کربن دی اکسید خارج می شود. در کپسول های حاوی آب و هوا این دو ماده بصورت فشرده در کپسول قرار گرفته و با فشردن اهرمی که بر روی آب قرار گرفته، شیر خروجی باز و ماده اطفاء خارج می شود و با قرار دادن دوباره دست بر روی آن شیر خروجی بسته می شود.

از جمله مزایای آب برای اطفای حریق: ارزان بودن، در دسترس بودن، قابلیت اطفاء بالا می باشد و از جمله معایب آن رسانایی جریان برق، سنگین بودن و حمل و نقل سخت است.

 

برای استفاده از کپسول های آتش نشانی محتوی آب میبایست موارد زیر را رعایت نمایید:

  • به دلیل وجود آب در این نوع از خاموش کننده ها نباید از این کپسول آتش نشانی برای اطفای تجهیزات الکترونیکی استفاده کرد.
  • از این خاموش کننده هیچ گاه برای اطفای حریق هایی که با مواد شیمیایی ترکیب شده اند استفاده نکنید.

 

کپسول آتش نشانی محتوی آب

 

کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی کف:

ماده اطفایی این خاموش کننده ها در داخل کپسول به صورت مایع بوده و وقتی بر روی حریق می نشیند، لایه ای بر روی حریق ایجاد می کند. این لایه از ورود اکسیژن به حریق ممانعت کرده و سبب خفه شدن و در نتیجه مهار حریق می گردد. این خاموش کننده ها غیر قابل کنترل هستند و بیشتر جهت اطفای حریق های گروه B (مایعات اشتعال زا) کاربرد دارند. ولی امکان استفاده در حریق های گروه A (مواد خشک) را نیز دارند. خاموش کننده های حاوی کف در دو نوع کف شیمیایی و مکانیکی ساخته می شوند. خاموش کننده های کف شیمیایی از دو مخزن تشکیل شده اند، که هیچ گونه تماسی با یکدیگر ندارند. مخزن داخلی حاوی سولفات آلومینیوم و مخزن خارجی حاوی بی کربنات سدیم می باشد. در نوع خاموش کننده حاوی کف مکانیکی فشار برای خروج ماده اطفایی از محیط خارج تامین می شود.

 

کپسول آتش نشانی محتوی کف

 

کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی پودر:

از این کپسول ها جهت اطفای آتش سوزی های گروه B , C یعنی گازها و مواد اشتعال زا استفاده می شود. این خاموش کننده ها در دو نوع پودر و گاز، پودر و هوا موجود می باشند. این خاموش کننده ها شبیه به خاموش کننده های حاوی آب و هوا بوده و فقط از نظر حجمی با یکدیگر متفاوت هستند. این خاموش کننده ها قابل شارژ و حتی یک بار مصرف در بازار عرضه می شوند، بدلیل دارا بودن قیمت پایین بیشتر در منازل مورد استفاده قرار می گیرند.

 

کپسول آتش نشانی پودری

 

کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی گاز CO2:

این خاموش کننده شامل 2/3 گاز کربن دی اکسید می باشد. گاز کربن دی اکسید از هوا سنگین تر و غیر قابل اشتعال است، به همین دلیل در عملیات اطفاء جانشین اکسیژن شده و سطح حریق را می پوشاند. از این کپسول ها می توان برای خاموش کردن حریق های گروه E یعنی الکتریسیته (برق) استفاده نمود. در این خاموش کننده ها گاز کربن دی اکسید به صورت مایع درآمده و به سرعت خارج می شود. بدلیل فشار بسیار بالایی که در داخل خاموش کننده CO2 وجود دارد و همچنین مایع بودن ماده دی اکسید کربن، مجاز به استفاده از مانومتر در خاموش کننده CO2 نیستیم. سر این کپسول ها بصورت قیفی و یا شیپوری است، که سبب انبساط گاز و کاهش سرعت خروج مایع می شود و ماده خاموش کننده را به سمت حریق هدایت می کند. گاز کربن دی اکسید غیر سمی بوده، ولی افزایش این گاز در محیط بسته می تواند خطرناک باشد. ایجاد مه ناشی از گاز کربن دی اکسید منجر به کاهش زاویه دید می شود. این کپسول ها دارای وزن سنگینی هستند، زیرا بدنه آنها از فولاد ساخته شده است تا بتواند فشار زیادی را تحمل کند. بدلیل وزن زیاد این کپسول ها در سایزهای کوچکتری نسبت به خاموش کننده های دیگر در بازار عرضه می شوند. سایزهای بزرگتر این کپسول ها قابل حمل بر روی چرخ می باشد.

 

کپسول آتش نشانی CO2

 

کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی مواد تبخیر شونده (هالوژنه):

بدلیل سمی بودن مواد هالوژنه این خاموش کننده ها و تاثیرات مخربی که بر روی محیط زیست و لایه ازون دارند. امروزه خاموش کننده های هالوژنه کاربرد نداشته و نمونه های دیگر جایگزین این خاموش کننده شده اند.

نکته: گاهی لازم است از چند خاموش کننده جهت عملیات اطفاء استفاده شود و صرفاً یک نوع خاموش کننده پاسخگوی اطفای حریق نیست.

 

نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی:

•    خونسردی خود را حفظ کنید و جریان برق و گاز را قطع کنید.
•    کپسول مناسب با نوع حریق ایجاد شده را بردارید.
•    در فضای باز پشت به باد و در اتاق ها جلوی درب خروجی بایستید.
•    کپسول را سر و ته کرده تا مواد داخل کپسول بهم بخورد.
•    ضامن شیر کپسول را بکشید و شلنگ را محکم در دست بگیرید.
•    در فاصله مناسبی از آتش قرار بگیرید.
•    کپسول را به طرف قاعده آتش نشانه روید.
•    اهرم شیر کپسول را فشار داده و با حرکت دادن شلنگ به صورت جارویی مواد مایع یا گاز خاموش کننده آتش را به سمت منطقه آتش بپاشید، به گونه ای که تمام سطح آتش را در برگیرد و تا زمانی که آتش خاموش نشده ادامه دهید.
•    قبل از ترک محل حادثه از خاموش شدن کامل آتش اطمینان حاصل نمایید.
•    پس از اطفاء حریق جهت شارژ مجدد کپسول آتش نشانی اقدام نمایید.

 

کاربرد کپسول های آتش نشانی

استفاده از کپسول های آتش نشانی دستی با توجه به نوع حریق و ماده خاموش کننده آتش در لحظات اولیه شروع آتش سوزی، بر روی حریق های کوچک و موضعی تاثیرگذار می باشد. همچنین باید بدانیم چه کپسولی مناسب چه نوع حریقی است، تا در شرایط بحرانی به درستی بتوانیم از خاموش کننده ها استفاده کنیم.

در جدول زیر خاموش کننده مناسب برای گروه های حریق را ذکر نمودیم.

 

خاموش کننده مناسب گروه حریق

 

واحد شمارش کپسول های آتش نشانی

واحد شمارش کپسول های آتش نشانی عدد است. برای بدست آوردن تعداد کپسول های آتش نشانی مورد نیاز خود، ابتدا باید نوع مواد سوختنی موجود در محیط را شناسایی نمایید. سپس با استفاده از استانداردهای تعیین تعداد کپسول آتش نشانی که شامل، مساحت محیط مربوطه، تعیین مکان از نظر میزان حریق، تعیین دانسیته مواد سوختی، تخمین حداکثر سطح احتمالی حریق، تعیین ارزشی دستگاه ها و کالاها، تعیین فاکتور خاموش کنندگی و با استفاده از فرمول زیر می توان تعداد کپسول های مورد نیاز خود را بدست آورد.

سطح تحت پوشش کپسول ⁄ مساحت محیط = N تعداد کپسول  ⇒  فرمول محاسبه تعداد کپسول آتش نشانی

 

فاصله استاندارد کپسول های آتش نشانی از یکدیگر

نوع و اندازه کپسول های آتش نشانی مورد استفاده در مکان مورد نظر با توجه به مواد سوختنی موجود در محیط، بر روی فاصله استاندارد کپسول ها از یکدیگر تأثیرگذار می باشد.

به عنوان مثال: کپسول آتش نشانی کلاس حریق A، B، D می بایست به ترتیب به فاصله 23، 15، 23 متری از هم قرار گیرند. کپسول آتش نشانی گروه حریق C در فاصله مشخص شده سایر گروه های حریق موجود در محیط قرار می گیرد.

 

قیمت کپسول های آتش نشانی

قیمت کپسول های آتش نشانی با توجه به نوع کپسول های آتش نشانی ، ویژگی های خاص هر کپسول، وزن، برند و ... متفاوت است. بهتر است با توجه به نیاز خود همیشه بهترین نوع کپسول آتشنشانی را انتخاب نمایید و ارزان قیمت بودن کپسول را ملاک خرید خود قرار ندهید.

 

ضوابط مربوط به کپسول های آتش نشانی:

1-    کپسول های آتش نشانی در محل های ورود و خروج افراد (در محل دسترسی افراد) قرار گیرند.
2-    در نزدیکی تابلو برق نصب کپسول آتش نشانی 6 کیلویی co2 ضروری است.
3-    در نزدیکی موتورخانه (اتاق آسانسور) نصب کپسول آتش نشانی 4 کیلویی co2 لازم است.
4-    تاسیسات موتورخانه مجهز به کپسول آتش نشانی co2 و پودری باشد.
5-    داخل واحدها مجهز به کپسول آتش نشانی 4 کیلویی پودر و هوا درجه دار باشد.
6-    در قسمت پاگردها نصب کپسول های آتش نشانی 6 کیلویی پودر و هوا درجه دار لازم است.
7-    کپسول های آتش نشانی در ارتفاع 1/2 متری از کف نصب شوند.
8-    فاصله کپسول های آتش نشانی به اندازه ای باشد که لازم نباشد بیش از 75 فوت حمل شود.
9-    در پارکینگ ها و زیرزمین ها به ازای هر صد متر یک کپسول آتش نشانی پودری 6 کیلویی نصب شود.

 

نتیجه گیری:

کپسول های آتشنشانی نمونه ای از تجهیزات آتش نشانی اولیه برای مهار آتش به حساب می آیند. خاموش کننده ها در اندازه ها و حجم های متفاوتی در بازار عرضه می شوند. سایزهای کوچکتر قابل حمل به صورت دستی و سایزهای بزرگتر جهت حمل و نقل سریع بر روی شاسی مجهز به چرخ نصب می شوند، تا به راحتی قابل جابجایی باشند. خاموش کننده ها در صورتی می توانند مفید واقع شوند که از نظر تعداد، اندازه، نوع ماده شیمیایی و محل نصب مورد تایید یک متخصص بوده و از نظر آمادگی کپسول برای سیستم اطفاء حریق اطمینان حاصل شده باشد. کپسولهای آتشنشانی با توجه به محیطی که در آن قرار میگیرند و نوع آتش سوزی که از چه طبقه ی حریقی است، مورد استفاده قرار می گیرند. کپسول های آتش نشانی دارای ضوابطی می باشند که در زمان نصب آنها می بایست به ضوابط مربوط به کپسول های آتش نشانی توجه کامل شود.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص خاموش کننده ها، می توانید مطلب مربوط به خاموش کننده های دستی و رنگ کپسول های آتش نشانی را نیز مطالعه نمایید.

امیدواریم اطلاعات کافی در خصوص کپسول های آتش نشانی در اختیار شما عزیزان قرار داده باشیم و پاسخ سوالات خود را دریافت کرده باشید. شرکت گرمایش برودت پارس آماده عقد قراردادهای طراحی، مشاوره آتش نشانی، اخذ تاییدیه آتش نشانی، تعهد تعمیر و نگهداری با شرکت ها، کارخانه ها و سایر مراکز دولتی و خصوصی می باشد. همچنین در صورت خرید هر گونه تجهیزات آتش نشانی فردی ، اعلام و اطفاء حریق و کپسول های آتش نشانی و داشتن هر گونه سوال از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید.







سادات
قیمت کپسول 10 کیلویی کربن دی اکسید بایا سیلندرو لطف میکنید؟
گرمایش برودت پارس
جهت خرید انواع کپسول های آتش نشانی و همچنین دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص معرفی محصولات میتوانید با شماره های زیر در تماس باشید.
021-66233275
09356929391

سهیل
برای آزمایش و تست ماهیانه خاموش کننده ها چه مواردی باید رعایت شود؟
گرمایش برودت پارس
1- می بایست کپسول آتش نشانی فوق از لحاظ زنگ زدگی و صدمه دیدگی حتماً چک شود.
2- از صدمه ندین و سالم بودن شیر خاموش کننده مطمئن شوید.
3- بست و سر لوله هاو خود لوله های پلاستیکی خاموش کننده را کنترل کنید.
4- حتماً ماهانه خاموش کننده را سرو ته کنید.
5- 15 روز به پایان شارژ سالانه کپسول آتش نشانی به شرکت مخاطب اطلاع دهید.

قهرمانی
منظور از سطح تحت پوشش کپسول آتش نشانی در فرمول تعیین تعداد کپسول آتش نشانی چیست؟
گرمایش برودت پارس
به فاصله بین کپسول های آتش نشانی از هم سطح پوشش کپسول آتش نشانی گفته می شود.
عزیزی
از کجا کپسول آتش نشانی مورد تایید آتش نشانی بخریم؟
گرمایش برودت پارس
برای خرید تجهیزات آتش نشانی چون کپسول های آتش نشانی می بایست از مراکزی اقدام به خرید نمایید که دارای مجوزهای لازم از سازمان آتش نشانی و مراکز مورد تایید دیگر باشند.
پدرام
ببخشید برای یک آپارتمان 5طبقه 3 واحدی به همراه پارکینگ چه تعداد کپسول آتش نشانی مورد نیاز است.
گرمایش برودت پارس
برای مشاوره، نوع و تعداد کپسول های آتش نشانی مورد نیاز ساختمان مذکور با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.
فرهانی
فشارسنج یا درجه خاموش کننده چیه و چه کاربردی داره؟
گرمایش برودت پارس
درجه خاموش کننده یا همان فشارسنج، نشان دهنده میزان فشار کپسول آتش نشانی می باشد. با استفاده از فشارسنج می توان از موجودی مواد داخل خاموش کننده مطلع شد. در صورتی که خاموش کننده نیاز به شارژ داشته باشد، درجه خاموش کننده بر روی رنگ قرمز قرار میگیرد و شما را از نبود فشار داخل کپسول مطلع می نماید.
علی نوری
ایا می توان برای خاموش کردن حریق های الکتریکی از کپسول اتش نشانی آب و گاز و یا کف استفاده کرد؟
گرمایش برودت پارس
خیر، آب بدلیل رسانا بودن جریان برق می تواند باعث پرتاب شعله های آتش و برق گرفتگی و مرگ شود. کپسول های آتش نشانی آب و فوم قادر به مقابله با جریان برق نیستند. بهترین خاموش کننده برای آتش سوزی های اتاق سرور کپسول آتش نشانی FM200 می باشد.
فریدونی
خدا قوت. یه سوال داشتم خدمتتون. ما یه کپسول اتشنشانی داریم که مدت زمان زیادی از خرید اون گذشته و تو این مدت بجز ۱_۲ مرتبه دیگه کپسول شارژ نشده الان از کجا میتونیم متوجه بشیم که کپسول اتش نشانی ما سالم هست یا خیر؟
گرمایش برودت پارس
سپاس، شما ابتدا می بایست به بدنه کپسول آتش نشانی توجه کنید که آیا کپسول فوق دارای بدنه سالمی است یا خیر. در صورتی که کپسول دچار شکستگی، ترک خوردن و یا خراب بودن دسته و ... باشد، نشانه ی خرابی و سریعاً باید تعویض و یا تعمیر گردد. عقربه فشارسنج نیز در صورتی که بر روی رنگ قرمز باشد نشان دهنده فشار پایین بوده و باید سریعاً شارژ و سرویس شود. ماده درون کپسول پس از مدت زمان زیاد سفت می شود و قابل استفاده نیست. در صورتیکه مدت زمان زیادی از شارژ گذشته باشد کپسول فوق باید مجدداً شارژ گردد.
فریدونی
قطعات کپسول اتش نشانی کمی دچار اسیب شده است ، باید کپسول جدید خریداری کنیم؟
گرمایش برودت پارس
در صورتی که بعضی از قطعات دچار آسیب و یا شکستگی شده باشند بهتر است کپسول جدید خریداری شود. زیرا گاهی هزینه های تعمیر هم میزان با هزینه خرید کپسول آتش نشانی جدید می باشد.
علیرضا
بازرسی و شارژ کپسول های آتش نشانی هر چند وقت یک بار چک میشه
گرمایش برودت پارس
بازرسی و شارژ کپسول های آتش نشانی هر ساله باید چک شود.
علیرضا
ممنون میشم نام اجزای کپسول آتش نشانی رو نیز بیان کنید.
گرمایش برودت پارس
اجزای کپسول آتش نشانی شامل:
ضامن - لوله لاستیکی - اهرم - دستگیره - لایه پلاستیکی - لوله خروج - سر لوله کف ساز

صادقی
از خاموش کننده آبی می توان برای اطفا حریق های الکتریکی استفاده کرد؟
گرمایش برودت پارس
خیر، خاموش کننده آبی خود رسانای جریان برق می باشد و سبب گسترش حریق می گردد. بنابراین نمی توانیم از خاموش کننده آبی برای اطفای حریق های الکتریکی استفاده کنیم.
محمدرضا
سلام
وقت بخیر
برای خودرو و منازل شخصی خود از چه خاموش کننده ای استفاده کنیم؟

گرمایش برودت پارس
سلام، برای خودرو می توانید از خاموش کننده پودر و گاز 1-2 کیلوگرمی و برای منازل می توانید از خاموش کننده آب و گاز، co2 و پودر و گاز 6 کیلوگرمی استفاده نمایید.
محمدرضا
نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی پودری چگونه است؟
گرمایش برودت پارس
شما می توانید در همین مقاله به قسمت نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی مراجعه نمایید.
محمدرضا
محل نصب کپسول آتش نشانی در خودرو کجاست؟
گرمایش برودت پارس
کپسول آتش نشانی مناسب خودرو باید در مکانی مانند کابین خودرو، زیر صندلی راننده و یا زیر صندلی مسافر قرار گیرد تا در مواقع حریق دسترسی به کپسول آسان باشد. لازم به ذکر است کپسول آتش نشانی باید در قسمتی که قرار میگیرد دارای جای ثابتی باشد تا بر اثر غلط خوردن و ... مواد داخل کپسول تخلیه نشود.
محمدرضا
از کجا مطمئن شویم کپسولی که خریداری می کنیم ایمن است؟
گرمایش برودت پارس
شما می بایست از مراکز معتبر و دارای مجوزهای لازم از مراکز مربوطه اقدام به خرید کپسول های آتش نشانی نمایید. زیرا این مراکز می بایست کپسول های سالم و ایمن در اختیار مشتریان خود قرار دهند.
گرمایش برودت پارس
سلام، بله در زمان خاموش کردن آتش می بایست پشت به باد بایستید تا دید مناسبتری بر روی آتش داشته باشید و دود حریق مانع دید شما نشود.
hashemi
salam
khasteh nabashid
nasbe kapsole atashneshani dar koja zarori ast?

گرمایش برودت پارس
سلام، سپاس از شما
نصب کپسول های آتشنشانی در تمامی مکان های عمومی، هتل ها، رستوران ها، منازل، خودروها و ... لازم می باشد. لازم به ذکر است در مکان هایی که جریان های الکتریکی و یا تابلوهای برق وجود دارد، نصب کپسول های آتشنشانی باید متناسب با نوع منطقه، کپسول آتش نشانی مناسب انتخاب شود.

اسماعیلی
سلام، وقت بخیر
تو مقاله تون خوندم نوشته بودین برای خاموش کردن آتش باید پشت به باد بایستیم، میشه دلیلشو بیان کنید؟

1000 کاراکتر باقیمانده است


Firefighting-logo.png

ﯾﺎﻓﺖ آﺑﺎد، ﺑﻠﻮار ﻣﻌﻠﻢ، ﺳﻪ راه ﺟﻮاد زﻧﺪﯾﻪ، ﻧﺒﺶ ﺧﯿﺎﺑﺎن زﻧﺪﯾﻪ، پ 106، طبقه 4، واحد 10.
02166223169 :ﺷﻤﺎره ﺗﻤﺎس 
09194782491
02166223116
:ﺷﻤﺎره ﻓﮑﺲ
ایمیل : gbparsco@gmail.com

برای مشاوره آنلاین در واتساپ کلیک کنید ویا با شماره های ما تماس بگیرید

چت در واتساپ
Close and go back to page

Search